Søg tilskud til
dit digitale projekt
ved SMV:Digital

SMV:Digital er et samlet program, hvor du kan få hjælp til digital omstilling af din virksomhed, styrke dit online salg eller udvikle dine digitale kompetencer.

Programmet er etableret med regeringens Strategi for Danmarks Digitale Vækst og har til formål at fremme vækst og udvikling gennem digitalisering, automatisering og e-handel blandt små og mellemstore virksomheder fra alle erhverv i Danmark.

SMV:Digital åbner løbende for tilbud, hvor du kan søge tilskud til privat rådgivning, investering i IT og teknologi eller få hjælp til at udvikle dine egne eller dine medarbejderes digitale kompetencer.

Det kan være indenfor e-handel, automatisering, digital sikkerhed – eller noget helt andet, der gør, at din virksomhed kan sætte turbo på vækst og udvikling.

Onpress er godkendt rådgiver hos SMV:Digital.

Professionel rådgivning

Med udgangspunkt i din virksomheds profil og målsætninger, får du professionel rådgivning gennem hele forløbet. Så er du sikret, at løsningen matcher din virksomheds behov.

Brugervenlige løsninger

Hjemmesiderne udvikles typisk i WordPress. De leveres med en brugervenlig “pagebuilder”, der gør det nemt og intuitivt at redigere og tilføje indhold, i Jeres daglige arbejde med hjemmesiden.

Fokus på sikkerhed

Løsningerne kommer med features der sikrer din hjemmeside mod f.eks. hacking og uautoriseret adgang. Skulle uheldet alligevel være ude, kan hjemmesiden genskabes fra daglige backups*.

Tilpasset din virksomhed

Med udgangspunkt i en gennemprøvet teknisk base, udvikler vi unikke hjemmesider. Løsningerne er fleksible og kan tilpasses i forhold til din virksomheds grafiske profil og ønsker til funktionalitet.

Ring på tlf. 6126 2002 for en uforpligtende snak.

Ring på tlf. 6126 2002 for en uforpligtende snak.

Udvalgte referencer

Kom rigtigt fra start:

User experience
og wireframing

Inden design og udvikling af en hjemmeside kan begynde, er det vigtigt at overveje hvordan hjemmesiden bedst kan tilføre værdi til din virksomhed. Hvad er det primære formål med hjemmesiden og hvem er din målgruppe? Skal den skabe leads, sælge produkter eller services eller brande din virksomhed?

Udviklingsprocessen:

Udvikling af
hjemmesider

Din hjemmeside skal være visuelt indbydende, informativ og skabe værdi for din virksomhed – og den skal samtidig være intuitiv og nem at arbejde med. Hos Onpress har vi fokus på præcis det – at bygge effektive hjemmesider der er nemme at opdatere.

En opdateret, sikker hjemmeside:

Hosting og drift
af hjemmesider

Har du ikke selv mod på at håndtere webhotel, domæne, DNS, SSL, caching, backups m.m., så er en aftale om hosting og drift måske løsningen. Så håndterer vi det for dig og udfører  samtidig løbende opdatering af software så din hjemmeside er sikret mod uønsket adgang. Så kan du koncentrere dig om din virksomhed.

Få et uforpligtende estimat
på udvikling af hjemmeside

Svar på spørgsmålene, og modtag et uforpligtende estimat på udvikling af din nye hjemmeside i løbet af 1-2 dage.

Foretrækker du en snak i telefonen, så ring på +45 6126 2002.