Tags: , ,

Sådan kommer du i gang med WordPress

Hvis du gerne vil nemt i gang med en hjemmeside, er WordPress et godt bud på en løsning.

WordPress er et gratis CMS system, men en masse nyttig funktionalitet indbygget. Med WordPress får du et fikst og færdigt system der giver dig mulighed for nemt selv at oprette sider, nyheder eller blog indlæg, menuer og meget mere. Og WordPress er også et godt valg hvis du vil oprette en webbutik, da det nemt kan udvides med f.eks. WooCommerce så du får shop funktionalitet.

Med andre ord, med WordPress slipper du for at betale for at få udviklet websitets “motor” og kan koncentrere dig om hvad din hjemmeside skal indeholde og hvordan den skal se ud.

Sådan opretter du en WordPress hjemmeside
Mange hosting udbydere, som f.eks. Siteground tilbyder en WordPress “one-click installer” feature. Dvs. at du, når du bestiller webhotel hos dem, kan installere en WordPress hjemmeside med kun et par klik. På den måde er du fri for at bøvle med besværlige ting som FTP, PHP, databaser m.m. som kan være svært at finde rundt i, hvis man ikke er øvet.

Her er et par eksempler på hvor du kan komme nemt i gang – og der er mange flere lignende muligheder derude. Jeg har selv igennem mange år brugt Siteground fordi man der får adgang til hurtig support og en lang række nyttige og intuitive værktøjer som f.eks. backup af website:
https://www.siteground.com/
https://www.simply.com/dk/
https://www.one.com/da/wordpress

Når du har WordPress installeret er næste skridt at beslutte hvilket tema du vil bruge. Dit valg af tema har indflydelse på hvordan din hjemmeside ser ud og hvordan du arbejder med indholdet på hjemmesiden. Der er rigtig mange temaer at vælge mellem – nogle er gratis og andre koster penge.

Læs mere her om hvad du skal overveje inden du vælger tema.

Jannik Gjørup Lindgren fra Onpress

Onpress drives af Jannik G. Lindgren, der har arbejdet med digital markedsføring siden 2000 og udvikling af WordPress hjemmesider siden 2010.

Har du brug for hjælp med din hjemmeside?

Jeg tilbyder hjælp til den indledende opsætning, udvikling af komplette hjemmesider, generel problemløsning samt hosting og drift af din hjemmeside.

Kontakt mig for en uforpligtende snak på tlf. 6126 2002 eller skriv til mig her.

Få et uforpligtende estimat
på udvikling af hjemmeside

Svar på spørgsmålene, og modtag et uforpligtende estimat på udvikling af din nye hjemmeside i løbet af 1-2 dage.

Foretrækker du en snak i telefonen, så ring på +45 6126 2002.