Udvikling
af hjemmesider
siden 2010

Jannik Gjørup Lindgren fra Onpress

Onpress er et netværksbaseret bureau med fokus på udvikling af hjemmesider til virksomheder.

Onpress blev etableret i 2010 og er drevet af Jannik Gjørup Lindgren, der siden 2000 har arbejdet professionelt med online kampagner og hjemmesider på nogle af Danmarks førende reklamebureauer.

Jannik Gjørup Lindgren fra Onpress

En del af et stort professionelt netværk

Den netværksbaserede struktur holder omkostningerne nede uden at det koster på kvaliteten. Adgangen til et omfattende netværk af erfarne designere, fotografer, tekstforfattere m.fl., gør det muligt at tilpasse kompetencerne det enkelte projekt. Så du betaler ikke for dyr husleje og faste lønninger – kun for de kompetencer der tilfører egentlig værdi til dit projekt.

Start snakken på tlf. 6126 2002 eller send en besked:

Udvikling af websites

Fokus hos Onpress er på udvikling af hjemmesider. Vi arbejder meget med CMS systemet WordPress, fordi det giver adgang til et omfattende udvalg af funktioner og templates til ofte budgetvenlige priser.

Onpress webbureau har superdygtige udviklere, designere og tekstforfattere i netværket. Så uanset om dit behov er en enkel hjemmeside, eller du har behov for en mere omfattende hjemmeside, vil vi kunne hjælpe dig med dit projekt. Den efterfølgende drift og hosting kan vi også hjælpe med.

Wireframing & prototyping

En wireframe er en simpel visualisering af en hjemmesides indhold og struktur. Når projekter får en vis størrelse, kan wireframes give rigtig god mening for at skabe overblik og teste idéer af inden den egentlige udvikling starter.

Budgetter der holder

Wireframes er med til at sikre at alle der arbejder med hjemmesiden har den samme forståelse af projektets detaljer. På den måde undgås forsinkede projekter og overskredne budgetter.

I processen kortlægges sitets indhold og visualiseres med sitemap og oversigtstegninger over indholdet på de enkelte sektioner af sitet.

Projektstyring

Med vores kendskab til processerne i både den strategiske, kreative og tekniske ende af et digitalt projektforløb, har vi erfaringen til at hjælpe dig med at sætte det rigtige hold. Vi sørger for at projektets milepæle overholdes så projektet kommer sikkert i mål.

Det siger kunderne om Onpress

Rasmus Guldberg-Kjær, Creative director and board Member at Lady Luck Games

Samarbejdet mellem Onpress og Lady Luck Games har for os været en fornøjelse. Jannik er på alle måder professionel og har forenklet og fundet de rigtige Løsninger på en lang række ofte overtænkte og komplicerede idéer. Dialogen har været god og der har aldrig været langt til et svar når vi har skulle have fat i Jannik. Vi ser meget bedre ud nu end før Onpress kom om bord :0)

Rasmus Munch, Head of Business Development hos Fragus

Alt hvad Jannik fra Onpress har lavet for os, har været top professionelt og han er ekstrem god til at forklare løbende, hvad han gør og har påtænkt sig at gøre. Jannik er kommet med bedre og smartere løsninger, til de opgaver han fik stillet fra start, som kun kan betyde at han sætter sig godt ind i kundens situation og behov. Det giver en særlig god tryghed. Jeg vil stærkt anbefale Onpress til din næste opgave.

Lotte Louise Hansen, AutoCRM

Onpress er fantastisk at arbejde med, fordi der altid er super god sparring og hurtig eksekvering – og altid til den aftalte tid. Jannik er en fed fyr!

Emmy Håpnes, OMI

“Vi i OMI A/S har samarbejdet med Onpress i en årrække på mange forskellige digitale projekter, primært udvikling af websites. Vi er meget tilfredse med Janniks leverencer og service. Janniks arbejde er alltid af høj kvalitet og han svarer hurtigt på henvendelser – og han er derudover en rigtig god sparringspartner når der skal findes løsninger der ikke går på kompromis med design, pris eller tid.”

Anne Kirstine Riemann, founder af Crystal Lab

“Det er fantastisk at arbejde sammen med Jannik. Tingene bliver gjort grundigt og effektivt og med god sparring. Jannik byder ind med praktiske løsninger og gode alternativer, når mine egne ideer kører lidt langt ud af de kreative tangenter. Jeg vil på det varmeste anbefale Jannik og Onpress.”

Pernille Simmelkiær

Onpress er en værdsat samarbejdspartner med dygtige udviklere. De er fagligt kompetente, leverer det de lover – og har en meget fin dialog med de kreative og finder tit rigtig gode tekniske løsninger, der understøtter de kreative løsninger.

Maren Skarneck, Project Manager

Jeg har hos Onpress arbejdet sammen med Jannik, som har hjulpet mig mest med programmering og formatversioneringer online banners men har også været på nogle enkelte web design opgaver. Det er altid en fornøjelse at arbejde sammen med ham: han er fleksibel og hurtig, han ved hvad han laver og er uden undtagelse glad og sød 🙂

Simon Ryhede, Digital director

Onpress’ ekspertise inden for digitale muligheder og grafisk udvikling gør at man føler sig tryg og i gode hænder hver gang. Med en åben dialog og løbende kommunikation bliver slutresultatet altid godt. Onpress er meget behagelige at arbejde sammen med og altid fleksible i forhold til hasteopgaver. Jeg kan varmt anbefale Onpress.

Pernille Boye, Black Rabbit

Black Rabbit har samarbejdet med Onpress på flere forskellige opgaver. Jannik vender altid hurtigt tilbage med en forventningsafstemning på tid og omkostninger. Leveringstiden overholdes altid og samarbejdet er helt uproblematisk – også i pressede situationer.

Vi har løst opgaver for

Beregn din pris på udvikling af hjemmeside

Få lavet et uforpligtende estimat på udvikling af din nye hjemmeside.

Bestil gennemgang af din hjemmeside

Trænger din hjemmeside til lidt kærlighed, så bestil en gennemgang.

Menu