Tegnefilm

Med udgangspunkt i Today Studio’s design, har vi udviklet ny hjemmeside til Dansk Tegnefilm. Hjemmesiden er udviklet i WordPress.

Læs mere her

Neuroscience Academy Denmark

I tæt samarbejde med kunden, har vi udviklet ny hjemmeside til Neuroscience Academy Denmark. Hjemmesiden er udviklet i WordPress og er tilpasset kundens behov, så de hurtigt og nemt kan oprette og redigere indhold på hjemmesiden.

Læs mere her

Behave Green

Sammen med designer Camilla Hassing fra Make Space har vi udviklet ny hjemmeside til virksomheden Behave Green, en konsulentvirksomhed som arbejder med adfærdsanalyse i forbindelse med den grønne omstilling. Hjemmesiden er udviklet i WordPress.

Læs mere her

reNEW

I samarbejde med bureauet ADtomic har vi udviklet hjemmeside til reNEW. Hjemmesiden er udviklet i WordPress og funktionalitet og templates er tilpasset, så det matcher reNEW’s behov i forhold til at kunne fortælle om bl.a. “Body & disease areas”, nyheder, jobs m.m.

Læs mere her

InterMail

Med strategi, visuel identitet og lækkert, digitalt design fra Mads Kold, har vi udviklet ny WordPress hjemmeside til InterMail.

Læs mere her

Aldi butikker

Udvikling af find-aldi.dk, hvor ALDI’s kunder kan finde og planlægge rute til en butik i nærheden.

Læs mere her

Danmarks Indsamling

“Remake” af Danmarksindsamlings hjemmeside. Opgradering af teknisk platform og optimering af brugervenligheden – bl.a. af backenden for at gøre det muligt for Danmarksindsamlingen selv at opdatere hovedparten af indholdet.

Læs mere her

Danmarks Tekniske Museum

Udvikling af “Danske opfindelser” hjemmeside for Danmarks Tekniske Museum. Udviklet med WordPress CMS og udvidet med diverse custom indlægstyper for nem oprettelse af nyt indhold.

Læs mere her

Få et uforpligtende estimat
på udvikling af hjemmeside

Svar på spørgsmålene, og modtag et uforpligtende estimat på udvikling af din nye hjemmeside i løbet af 1-2 dage.

Foretrækker du en snak i telefonen, så ring på +45 6126 2002.