InterMail

Med lanceringen af InterMails nye hjemmeside, markeres afslutningen på et godt samarbejde med Mads Kold og de gode folk hos InterMail.

Ny strategi, visuel identitet, digitalt design samt webudvikling for InterMail
I de sidste 8 måneder, har vi sammen med Mads Kold udviklet ny strategi, visuel identitet og hjemmeside til InterMail.

I processen har et fokuspunkt været at gøre InterMails komplekse palette af services forståelige og let tilgængelige for hjemmesidens brugere. Resultatet var et wireframe dokument, som skabte overblik over projektet – og fungerede som udgangspunkt for designarbejdet og den videre udvikling af hjemmesiden.

Hjemmesiden er udviklet i WordPress og er tilpasset InterMails behov for at nemt kunne oprette og redigere i dedikerede indholdstyper som services, nyheder, jobs m.m.

Det har været en stor fornøjelse at arbejde med et dygtigt, dedikeret, nysgerrigt og altid positivt team hos InterMail. Og samarbejdet med Mads Kold var som altid i fornøjelse.

Kunde: InterMail
Design: Mads Kold
Besøg websitet: https://intermail.com/

Vi er super tilfredse med resultatet af vores nye visuelle identitet og website. Det har været en klar fordel for os, at både brand designer og webudvikler har arbejdet sammen som et team igennem forløbet. Jannik har altid været tilgængelig under hele processen og svaret på spørgsmål undervejs.

Julie Schou-Nielsen, Content Marketing Specialist, InterMail
Udvikling af ny hjemmeside til InterMail
Launch af ny hjemmeside hos InterMail
Ny strategi til InterMail
Ny strategi til InterMail

Få et tilbud på din nye hjemmeside eller en uforpligtende snak om mulighederne

Ring på tlf. 6126 2002 eller send en besked.