Beregn prisen på din nye hjemmeside

Alle hjemmesider er forskellige, og der er en række ting du skal tage stilling til, for at få en idé om prisen på din hjemmeside.

Udfyld prisberegneren og få et estimat på udvikling af din nye hjemmeside indenfor 1-2 arbejdsdage. Har du spørgsmål i forbindelse med udfyldelse af formularen, er du selvfølgelig velkommen til at ringe på tlf. 6126 2002.

  User Experience

  Har I brug for hjælp med UX, så det er muligt at optimere hjemmesidens funktionalitet, indhold og brugervenlighed inden design ?
  Design

  Hvilke ønsker har I til design?
  Hjemmesidens størrelse

  Hvor mange sider er der brug for?

  Ønsker I selv at lægge billeder, tekster m.m. ind?
  Særligt indhold

  Hjemmesiden kan gøres klar til, at særlige indholdstyper nemt kan oprettes vises udvalgte steder på hjemmesiden. Hvilke af nedenstående ønsker I på hjemmesiden?
  Særlig funktionalitet

  Har I særlige ønsker til funktionalitet på hjemmesiden?
  Hosting og drift

  Ønsker I tilbud på hosting og drift af hjemmesiden?

  Professionel rådgivning

  Med udgangspunkt i din virksomheds profil og målsætninger, får du professionel rådgivning gennem hele forløbet. Så er du sikret, at løsningen matcher din virksomheds behov.

  Brugervenlige løsninger

  Hjemmesiderne udvikles typisk i WordPress. De leveres med en brugervenlig “pagebuilder”, der gør det nemt og intuitivt at redigere og tilføje indhold, i Jeres daglige arbejde med hjemmesiden.

  Fokus på sikkerheden

  Løsningerne kommer med features der sikrer din hjemmeside mod f.eks. hacking og uautoriseret adgang. Skulle uheldet alligevel være ude, kan hjemmesiden genskabes fra daglige backups*.

  Tilpasset din virksomhed

  Med udgangspunkt i en gennemprøvet teknisk base, udvikler vi unikke hjemmesider. Løsningerne er fleksible og kan tilpasses i forhold til din virksomheds grafiske profil og ønsker til funktionalitet.

  *Da nogle sikkerhedsfeatures afvikles fra server, vil adgangen til specifikke features afhænge af valgt hosting løsning.

  Værd at overveje, når du forbereder ny hjemmeside

  User
  experience

  UX er den del af processen, hvor der arbejdes med at få strukturet hjemmesidens indhold, så det bliver så overskueligt og logisk som muligt for brugeren.

  Det foregår typisk ved at der laves en “wireframe” hvor hjemmesidens indhold skitseres så det giver en idé over indholdet på de primære sider og et sitemap der giver overblik over hjemmesidens indhold. Her arbejdes også med hvordan der linkes internt mellem siderne på hjemmesiden. Dette har betydning for SEO, altså din placering i søgeresultaterne hos Google.

  Generelt kan man sige, at jo større og mere omfangsrig din hjemmeside er, jo mere værdi vil UX processen bidrage ind i projektet. Der skabes overblik, og der er mulighed for at arbejde med funktionalitet, indhold og struktur, inden det når design og udvikling.

  Design

  Arbejdet med hjemmesidens design kan gribes forskelligt an, afhængigt af udgangspunktet.

  Har din virksomhed allerede et visuelt udtryk med logo, farver og skrifttyper som hjemmesiden skal læne sig op af, eller skal det udvikles som en del af projektet? Ønsker I et “enkelt” design hvor farver og skrifttyper arbejdes ind i et eksisterende tema – eller ønsker I at gå “et spadestik dybere” så hjemmesidens design fremstår unikt og afspejler virksomhedens værdier og kompetencer?

  Menu