Udvikling af hjemmesider der konverterer dine brugere til kunder

Hos Onpress har vi fokus på at udvikle hjemmesider der skaber værdi for din virksomhed. Strukturering af indhold, brugervenlighed og brugerrejser og leadgenerering er derfor en vigtig del af processen, når der skal udvikles hjemmeside.

Når det er på plads, kan fokus rettes mod teknikken. Vi udvikler primært hjemmesider i WordPress. Det gør vi, fordi WordPress kommer med en lang række “ud-af-boksen” funktioner, der gør det til en effektiv og ofte økonomisk fordelagtig løsning.

WordPress –  CMS med mange muligheder

WordPress er et gennemprøvet og meget udbredt CMS system. Der findes et utal af gennemprøvede udvidelser og integrationer der gør det muligt at tilpasse hjemmesiden til dine behov. Kombineret med det rigtige tema, er det derfor en fleksibel løsning, der gør det muligt at udvikle en hjemmeside tilpasset din virksomheds grafiske profil og ønsker til indhold og funktionalitet – og ofte på et lavere budget end andre løsninger, da man med WordPress får en lang række grundlæggende funktioner gratis.

Hjemmesider der gør det daglige arbejde nemt

Vi tilstræber altid at bygge hjemmesiden så det daglige arbejde med hjemmesiden tager så lidt af din tid som muligt. Hvor det er muligt, oprettes og opdateres indhold centralt og genbruges på tværs af hjemmesidens sider – med minimal arbejdsindsats i din ende.

Alle hjemmesider udvikles “responsive”, så de er optimeret til visning på mobil, tablets og større skærme. WordPress CMS er egnet til både simple “visitkort” hjemmesider og også til større hjemmesider med mere komplekst indhold. Det er også muligt at udvide med webshop (WooCommerce).

Kontakt os på tlf. 6126 2002 hvis du har spørgsmål eller ønsker et tilbud på et projekt.

Søg tilskud til dit digitale projekt ved SMV:Digital

SMV:Digital er et samlet program, hvor virksomheder kan søge økonomisk hjælp til digital omstilling, styrke online salg eller udvikle digitale kompetencer. Onpress er godkendt SMV:Digital rådgiver.

Brugervenlige WordPress CMS hjemmesider der gør de daglige opdateringer nemme.

Responsive hjemmeside optimeret til mobil, tablet og større skærme.

Ingen binding. Du ejer hjemmesiden efter udvikling og har fuld kontrol og råderet over din hjemmeside.

Mulighed for hosting/drift aftale med løbende opdateringer, daglige backups og sikkerhedsfeatures.

Professionel rådgivning

Med udgangspunkt i din virksomheds profil og målsætninger, får du professionel rådgivning gennem hele forløbet. Så er du sikret, at løsningen matcher din virksomheds behov.

Brugervenlige løsninger

Hjemmesiderne udvikles typisk i WordPress. De leveres med en brugervenlig “pagebuilder”, der gør det nemt og intuitivt at redigere og tilføje indhold, i Jeres daglige arbejde med hjemmesiden.

Fokus på sikkerhed

Løsningerne kommer med features der sikrer din hjemmeside mod f.eks. hacking og uautoriseret adgang. Skulle uheldet alligevel være ude, kan hjemmesiden genskabes fra daglige backups*.

Tilpasset din virksomhed

Med udgangspunkt i en gennemprøvet teknisk base, udvikler vi unikke hjemmesider. Løsningerne er fleksible og kan tilpasses i forhold til din virksomheds grafiske profil og ønsker til funktionalitet.

Ring på tlf. 6126 2002 for en uforpligtende snak.

Det siger kunderne om Onpress

Julie Schou-Nielsen, Content Marketing Specialist, InterMail

Vi er super tilfredse med resultatet af vores nye visuelle identitet og website. Det har været en klar fordel for os, at både brand designer og webudvikler har arbejdet sammen som et team igennem forløbet. Jannik har altid været tilgængelig under hele processen og svaret på spørgsmål undervejs.

Rasmus Guldberg-Kjær, Creative director and board Member at Lady Luck Games

Samarbejdet mellem Onpress og Lady Luck Games har for os været en fornøjelse. Jannik er på alle måder professionel og har forenklet og fundet de rigtige Løsninger på en lang række ofte overtænkte og komplicerede idéer. Dialogen har været god og der har aldrig været langt til et svar når vi har skulle have fat i Jannik. Vi ser meget bedre ud nu end før Onpress kom om bord :0)

Rasmus Munch, Head of Business Development hos Fragus

Alt hvad Jannik fra Onpress har lavet for os, har været top professionelt og han er ekstrem god til at forklare løbende, hvad han gør og har påtænkt sig at gøre. Jannik er kommet med bedre og smartere løsninger, til de opgaver han fik stillet fra start, som kun kan betyde at han sætter sig godt ind i kundens situation og behov. Det giver en særlig god tryghed. Jeg vil stærkt anbefale Onpress til din næste opgave.

Lotte Louise Hansen, AutoCRM

Onpress er fantastisk at arbejde med, fordi der altid er super god sparring og hurtig eksekvering – og altid til den aftalte tid. Jannik er en fed fyr!

Emmy Håpnes, OMI

“Vi i OMI A/S har samarbejdet med Onpress i en årrække på mange forskellige digitale projekter, primært udvikling af websites. Vi er meget tilfredse med Janniks leverencer og service. Janniks arbejde er alltid af høj kvalitet og han svarer hurtigt på henvendelser – og han er derudover en rigtig god sparringspartner når der skal findes løsninger der ikke går på kompromis med design, pris eller tid.”

Anne Kirstine Riemann, founder af Crystal Lab

“Det er fantastisk at arbejde sammen med Jannik. Tingene bliver gjort grundigt og effektivt og med god sparring. Jannik byder ind med praktiske løsninger og gode alternativer, når mine egne ideer kører lidt langt ud af de kreative tangenter. Jeg vil på det varmeste anbefale Jannik og Onpress.”

Pernille Simmelkiær

Onpress er en værdsat samarbejdspartner med dygtige udviklere. De er fagligt kompetente, leverer det de lover – og har en meget fin dialog med de kreative og finder tit rigtig gode tekniske løsninger, der understøtter de kreative løsninger.

Maren Skarneck, Project Manager

Jeg har hos Onpress arbejdet sammen med Jannik, som har hjulpet mig mest med programmering og formatversioneringer online banners men har også været på nogle enkelte web design opgaver. Det er altid en fornøjelse at arbejde sammen med ham: han er fleksibel og hurtig, han ved hvad han laver og er uden undtagelse glad og sød 🙂

Simon Ryhede, Digital director

Onpress’ ekspertise inden for digitale muligheder og grafisk udvikling gør at man føler sig tryg og i gode hænder hver gang. Med en åben dialog og løbende kommunikation bliver slutresultatet altid godt. Onpress er meget behagelige at arbejde sammen med og altid fleksible i forhold til hasteopgaver. Jeg kan varmt anbefale Onpress.

Pernille Boye, Black Rabbit

Black Rabbit har samarbejdet med Onpress på flere forskellige opgaver. Jannik vender altid hurtigt tilbage med en forventningsafstemning på tid og omkostninger. Leveringstiden overholdes altid og samarbejdet er helt uproblematisk – også i pressede situationer.

Vi har løst opgaver for

Få et uforpligtende estimat
på udvikling af hjemmeside

Svar på spørgsmålene, og modtag et uforpligtende estimat på udvikling af din nye hjemmeside i løbet af 1-2 dage.

Foretrækker du en snak i telefonen, så ring på +45 6126 2002.