Udvikling
af hjemmesider
til virksomheder

Din hjemmeside vil ofte være det første sted en potentiel kunde eller samarbejdspartner besøger, for at danne sig et indtryk af din virksomhed, finde information eller købe dine produkter. Derfor kan de færreste virksomheder i dag undvære en hjemmeside.

Din hjemmeside skal være visuelt indbydende, overskuelig og skabe nysgerrighed hos brugeren – og den skal samtidig være intuitiv og fleksibel at arbejde med. Hos Onpress har vi fokus på at bygge hjemmesider så det daglige arbejde med opdatering af indhold bliver så nemt som muligt. Sider kan nemt tilføjes og redigeres, og det er muligt at opdatere udvalgt indhold centralt, så rettelserne slår igennem automatisk på tværs af hjemmesidens sider. – med minimal arbejdsindsats i din ende.

Du er velkommen til at ringe på tlf. 6126 2002 hvis du har spørgsmål eller ønsker et tilbud på et projekt.

Brugervenlige WordPress CMS hjemmesider der gør de daglige opdateringer nemme.

Responsive hjemmeside optimeret til mobil, tablet og større skærme.

Ingen binding. Du ejer hjemmesiden efter udvikling og har fuld kontrol og råderet over din hjemmeside.

Mulighed for hosting/drift aftale med løbende opdateringer, daglige backups og sikkerhedsfeatures.

Professionel rådgivning

Med udgangspunkt i din virksomheds profil og målsætninger, får du professionel rådgivning gennem hele forløbet. Så er du sikret, at løsningen matcher din virksomheds behov.

Brugervenlige løsninger

Hjemmesiderne udvikles typisk i WordPress. De leveres med en brugervenlig “pagebuilder”, der gør det nemt og intuitivt at redigere og tilføje indhold, i Jeres daglige arbejde med hjemmesiden.

Fokus på sikkerheden

Løsningerne kommer med features der sikrer din hjemmeside mod f.eks. hacking og uautoriseret adgang. Skulle uheldet alligevel være ude, kan hjemmesiden genskabes fra daglige backups*.

Tilpasset din virksomhed

Med udgangspunkt i en gennemprøvet teknisk base, udvikler vi unikke hjemmesider. Løsningerne er fleksible og kan tilpasses i forhold til din virksomheds grafiske profil og ønsker til funktionalitet.

*Da nogle sikkerhedsfeatures afvikles fra server, vil adgangen til specifikke features afhænge af valgt hosting løsning.

Gennemprøvede løsninger med høj brugervenlighed

Vi arbejder primært med udgangspunkt i CMS systemet WordPress. WordPress er et af de mest udbredte CMS systemer, og er egnet til både simple “visitkort” hjemmesider og større hjemmesider med mere komplekst indhold. WordPress kan også udvides med shopmodul hvis der er behov for webshop.

Vi arbejder typisk med udgangspunkt i samme gennemprøvede tema. Temaet har stor fleksibilitet og kan tilpasses din virksomheds grafiske profil samt Jeres ønsker til indhold og funktionalitet. Alle hjemmesider udvikles selvfølgelig “responsive”, så de er optimeret til visning på mobil, tablets og større skærme.

Jeres nye hjemmeside kan via det integrerede CMS system nemt opdateres af Jeres egne medarbejdere hvis det ønskes. Alternativt kan vi også hjælpe med de løbende opdateringer, f.eks. med en klippekortsordning.

Det siger kunderne om Onpress

Rasmus Guldberg-Kjær, Creative director and board Member at Lady Luck Games

Samarbejdet mellem Onpress og Lady Luck Games har for os været en fornøjelse. Jannik er på alle måder professionel og har forenklet og fundet de rigtige Løsninger på en lang række ofte overtænkte og komplicerede idéer. Dialogen har været god og der har aldrig været langt til et svar når vi har skulle have fat i Jannik. Vi ser meget bedre ud nu end før Onpress kom om bord :0)

Rasmus Munch, Head of Business Development hos Fragus

Alt hvad Jannik fra Onpress har lavet for os, har været top professionelt og han er ekstrem god til at forklare løbende, hvad han gør og har påtænkt sig at gøre. Jannik er kommet med bedre og smartere løsninger, til de opgaver han fik stillet fra start, som kun kan betyde at han sætter sig godt ind i kundens situation og behov. Det giver en særlig god tryghed. Jeg vil stærkt anbefale Onpress til din næste opgave.

Lotte Louise Hansen, AutoCRM

Onpress er fantastisk at arbejde med, fordi der altid er super god sparring og hurtig eksekvering – og altid til den aftalte tid. Jannik er en fed fyr!

Emmy Håpnes, OMI

“Vi i OMI A/S har samarbejdet med Onpress i en årrække på mange forskellige digitale projekter, primært udvikling af websites. Vi er meget tilfredse med Janniks leverencer og service. Janniks arbejde er alltid af høj kvalitet og han svarer hurtigt på henvendelser – og han er derudover en rigtig god sparringspartner når der skal findes løsninger der ikke går på kompromis med design, pris eller tid.”

Anne Kirstine Riemann, founder af Crystal Lab

“Det er fantastisk at arbejde sammen med Jannik. Tingene bliver gjort grundigt og effektivt og med god sparring. Jannik byder ind med praktiske løsninger og gode alternativer, når mine egne ideer kører lidt langt ud af de kreative tangenter. Jeg vil på det varmeste anbefale Jannik og Onpress.”

Pernille Simmelkiær

Onpress er en værdsat samarbejdspartner med dygtige udviklere. De er fagligt kompetente, leverer det de lover – og har en meget fin dialog med de kreative og finder tit rigtig gode tekniske løsninger, der understøtter de kreative løsninger.

Maren Skarneck, Project Manager

Jeg har hos Onpress arbejdet sammen med Jannik, som har hjulpet mig mest med programmering og formatversioneringer online banners men har også været på nogle enkelte web design opgaver. Det er altid en fornøjelse at arbejde sammen med ham: han er fleksibel og hurtig, han ved hvad han laver og er uden undtagelse glad og sød 🙂

Simon Ryhede, Digital director

Onpress’ ekspertise inden for digitale muligheder og grafisk udvikling gør at man føler sig tryg og i gode hænder hver gang. Med en åben dialog og løbende kommunikation bliver slutresultatet altid godt. Onpress er meget behagelige at arbejde sammen med og altid fleksible i forhold til hasteopgaver. Jeg kan varmt anbefale Onpress.

Pernille Boye, Black Rabbit

Black Rabbit har samarbejdet med Onpress på flere forskellige opgaver. Jannik vender altid hurtigt tilbage med en forventningsafstemning på tid og omkostninger. Leveringstiden overholdes altid og samarbejdet er helt uproblematisk – også i pressede situationer.

Vi har løst opgaver for

Beregn din pris på udvikling af hjemmeside

Få lavet et uforpligtende estimat på udvikling af din nye hjemmeside.

Bestil gennemgang af din hjemmeside

Trænger din hjemmeside til lidt kærlighed, så bestil en gennemgang.

Menu