Hosting og drift
af hjemmesider

Har du ikke selv mod på at håndtere domæne, DNS, SSL, caching, backups m.m., så er en aftale om hosting og drift måske løsningen.

Med en hosting og drift aftale administrerer vi det webhotel din hjemmeside ligger på – men du har selvfølgelig stadig fuld råderet over både filer og hjemmeside.

Du er velkommen til at ringe på tlf. 6126 2002 hvis du har spørgsmål eller ønsker et tilbud på et projekt.

Inkluderer en lang række effektive features til sikring mod hacking og uautoriseret adgang.

Få øget troværdighed og bedre ranking i søgeresultaterne med et SSL certifikat.

Byd dine brugere hurtigt velkommen med optimeret performance med effektive caching værktøjer.

Automatiske, daglige backups der sikrer nem genskabelse af din hjemmeside hvis uheldet er ude.

Sikker hjemmeside og daglig backup

En hosting og drift aftale inkluderer en masse nyttige features, der forbedrer din hjemmesides hastighed og sikkerhed.

Der medfølger en lang række sikkerhedsfeatures der gør din hjemmeside bedre sikret mod forsøg på hacking. Og skulle uheldet være ude, så vil din hjemmeside kunne genskabes med hjælp fra de automatiske, daglige backups.

SSL certifikat og HTTPS

Der medfølger SSL certifikat der hjælper til at beskytte dig og dine brugeres oplysninger når de sendes til og fra din hjemmeside.

Med et SSL certifikat opnår du desuden en øget troværdighed overfor brugere af hjemmesiden, samt en bedre ranking i f.eks. Google søgeresultater.

Optimering af din hjemmesides hastighed

Hjemmesiden hastighed er vigtig for både dine utålmodige brugere og din ranking på f.eks. Google.

Med aftalen følger en række nyttige cachingværktøjer der alle kan bidrage til bedre performance på din hjemmeside.

Nem oprettelse af staging site

Mindre rettelser til hjemmesiden indhold kan ofte rettes direkte på hjemmesiden.

Ved større opdateringer, kan der nemt oprettes et “staging site” som er en kopi af hjemmesiden. Her kan ændringer udføres og testes, inden de overføres til live hjemmesiden.

Det siger kunderne om Onpress

Rasmus Guldberg-Kjær, Creative director and board Member at Lady Luck Games

Samarbejdet mellem Onpress og Lady Luck Games har for os været en fornøjelse. Jannik er på alle måder professionel og har forenklet og fundet de rigtige Løsninger på en lang række ofte overtænkte og komplicerede idéer. Dialogen har været god og der har aldrig været langt til et svar når vi har skulle have fat i Jannik. Vi ser meget bedre ud nu end før Onpress kom om bord :0)

Rasmus Munch, Head of Business Development hos Fragus

Alt hvad Jannik fra Onpress har lavet for os, har været top professionelt og han er ekstrem god til at forklare løbende, hvad han gør og har påtænkt sig at gøre. Jannik er kommet med bedre og smartere løsninger, til de opgaver han fik stillet fra start, som kun kan betyde at han sætter sig godt ind i kundens situation og behov. Det giver en særlig god tryghed. Jeg vil stærkt anbefale Onpress til din næste opgave.

Lotte Louise Hansen, AutoCRM

Onpress er fantastisk at arbejde med, fordi der altid er super god sparring og hurtig eksekvering – og altid til den aftalte tid. Jannik er en fed fyr!

Emmy Håpnes, OMI

“Vi i OMI A/S har samarbejdet med Onpress i en årrække på mange forskellige digitale projekter, primært udvikling af websites. Vi er meget tilfredse med Janniks leverencer og service. Janniks arbejde er alltid af høj kvalitet og han svarer hurtigt på henvendelser – og han er derudover en rigtig god sparringspartner når der skal findes løsninger der ikke går på kompromis med design, pris eller tid.”

Anne Kirstine Riemann, founder af Crystal Lab

“Det er fantastisk at arbejde sammen med Jannik. Tingene bliver gjort grundigt og effektivt og med god sparring. Jannik byder ind med praktiske løsninger og gode alternativer, når mine egne ideer kører lidt langt ud af de kreative tangenter. Jeg vil på det varmeste anbefale Jannik og Onpress.”

Pernille Simmelkiær

Onpress er en værdsat samarbejdspartner med dygtige udviklere. De er fagligt kompetente, leverer det de lover – og har en meget fin dialog med de kreative og finder tit rigtig gode tekniske løsninger, der understøtter de kreative løsninger.

Maren Skarneck, Project Manager

Jeg har hos Onpress arbejdet sammen med Jannik, som har hjulpet mig mest med programmering og formatversioneringer online banners men har også været på nogle enkelte web design opgaver. Det er altid en fornøjelse at arbejde sammen med ham: han er fleksibel og hurtig, han ved hvad han laver og er uden undtagelse glad og sød 🙂

Simon Ryhede, Digital director

Onpress’ ekspertise inden for digitale muligheder og grafisk udvikling gør at man føler sig tryg og i gode hænder hver gang. Med en åben dialog og løbende kommunikation bliver slutresultatet altid godt. Onpress er meget behagelige at arbejde sammen med og altid fleksible i forhold til hasteopgaver. Jeg kan varmt anbefale Onpress.

Pernille Boye, Black Rabbit

Black Rabbit har samarbejdet med Onpress på flere forskellige opgaver. Jannik vender altid hurtigt tilbage med en forventningsafstemning på tid og omkostninger. Leveringstiden overholdes altid og samarbejdet er helt uproblematisk – også i pressede situationer.

Vi har løst opgaver for

Beregn din pris på udvikling af hjemmeside

Få lavet et uforpligtende estimat på udvikling af din nye hjemmeside.

Bestil gennemgang af din hjemmeside

Trænger din hjemmeside til lidt kærlighed, så bestil en gennemgang.

Menu